Kropsterapi

Kropsterapi

Kropsterapi er en kropslig behandling, der tager udgangspunkt i et holistisk syn på kroppen og mennesket. Kort sagt - frigøres spændinger & blokeringer både på det fysiske & psykiske plan. Behandlingen er baseret på forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende led frigørelser og eventuelt samtaleterapi. Det har tilsammen er rigtig god indvirkning på kroppens helbredende egenskaber og er med til at skabe bro mellem krop og sind. Kropsterapi er særligt effektivt i forhold til stress og angst problematikker, men også til muskulære smerter og fastlåste spændings mønstre.

Det er en pulserende massageform, der giver en dynamisk og stimulerende påvirkning af spændinger.

Pulseringen sætter også gang i lymfevæsken, og booster derved immunsystemet. Den blide bevægelse "vugger” så at sige kroppens spændinger op, og skaber også bevægelse i led, sener og muskler. Alt efter hvilke områder der har dårlig bevægelse eller virker døde, kan det fortælle en masse om, hvor ubalancerne ligger – og dermed også hvor det vil være godt at fokusere behandlingen.

Spændinger i kroppen er flettet sammen som et mønster og kan også have relation til en følelsesmæssig problematik. En kropsterapeut behandler hele mennesket og hjælper til med at skabe bro mellem krop og sind