Wellness massage

Wellness massage

I løbet af en behandling, vil jeg benytte mig af forskellige massageteknikker, så massagen tilpasses lige netop dine behov.

Jeg arbejder med at løsne din krop ved hjælp af pulserende bevægelser, akupressur, dybdegående massage samt fokus på dit åndedræt. Undervejs vil vi måske tale lidt om det din krop “fortæller”. Følelserne sidder i kroppen. Når jeg trykker på din krop, hjælper jeg dig til at skabe kontakt til dine følelser. Du vil under en behandling opleve, at hvor der før kunne være spændt, kommer der efterfølgende en følelse af plads til bevægelse og liv. 


Her skal du ikke tænke på at være på en bestemt måde. Alle følelser er velkommen her.


Jeg har 100% tavshedspligt og hos mig er du i trygge hænder.


Hvor mange behandlinger har du brug for?

Det kan variere meget, hvad den enkelte har brug for. En øm og stiv nakke kan måske løsnes på 1 behandling, hvorimod et barndomstraume kan tage længere tid. Det er vigtigt, at man ikke tror, at en behandling gør det, ligesom så meget andet er det ikke nok bare at tage en pille og så er alt det dårlige væk. Det kræver tid og mod at arbejde med smerten. 


Er der noget du selv kan gøre?

Det vigtigste, du selv kan gøre, er at være opmærksom på, hvad du mærker. Skriv det gerne ned, hvis du oplever et skift i humør eller muskulatur. 

En god ide kan være; hver dag at sidde 5 min og have fokus på din vejrtrækning. Du vil opleve at kroppen slapper af og finder ro i sindet.


Hvor lang tid skal der gå mellem hver behandling?

Det er meget forskelligt, den første gang anbefaler jeg at der går 2-3 ugers mellemrum. Kroppen skal have tid til at restituere før næste behandling. 

.


Hvad kan jeg forvente i og efter behandlingen?

Reaktionen på en behandling er forskellig fra person til person, og fra behandling til behandling. Du kan nogle gange opleve kroppen føles tung og afslappet, og andre gange let og fuld af energi. Ligeledes kan du opleve, at følelserne er påvirket, måske er du mere sårbar eller måske mere let og nærværende.


Alle mennesker er forskellige og reagerer forskelligt på kropslig behandling. Der kan ske både fysiske og psykiske reaktioner under en kropsterapeutisk behandling og dagene efter. En behandling kan vække mange følelser i form af vrede, gråd, latter, rystelser, råb, snurren eller rystelser i kroppen osv. Ingen af reaktionerne er farlige, men blot en naturlig reaktion på behandlingen og de skal have plads.